Νατάσα Μαρτσέκη

Η Νατάσα Μαρτσέκη είναι τραπεζικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις διεθνείς κεφαλαιαγορές και χρηματιστηριακές αγορές. Εχει διατελέσει Διευθύντρια Ξένων Θεσμικών Πελατών στην Αlpha Bank για 19 χρόνια όπου διαχειρίστηκε τους μεγαλύτερους επενδυτές ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα και έχει εργαστεί σε ανάλογες θέσεις ευθύνης στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Ζυρίχη στην Shell Oil, στην Citibank και στην Lehman Brothers. 

Eίναι Ανέξαρτητο, Μη Εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Cepal Hellas, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις στην Ελλάδα με χαρτοφυλάκιο 35 δισ ευρώ.

Παράλληλα το 2014 ίδρυσε την Bright Blue, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Τουρισμού.

Είναι Ιδρυτικό Μέλος και μέλος ΔΣ στο NED Club of Greece, ένα οργανισμό που προάγει σύγχρονες πρακτικές Εταιρικής Διακυβέρνησης στις Ελληνικές Εταιρείες μέσα από την ενεργοποίηση του μηχανισμού των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών και την συμμετοχή των γυναικών στα Διοικητικά Συμβούλια.

Κατέχει MBA Degree από το Columbia Business School όπου φοίτησε σαν υπότροφος του Ιδρύματος Fulbright και Πτυχίο στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Eίναι απόφοιτος του Λυκείου Αναβρύτων.

Είναι μέλος του Women on Boards UK, του Columbia Business School Women’s Circle Club και ενεργή εθελόντρια στο Safe Water Sports. Εχει συμμετάσχει σαν motivational speaker στο Reload Greece, σε θέματα που αφορούν την γυναικεία επιχειρηματικότητα, το diversity and inclusion στο χώρο εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση των γυναικών στην σύγχρονη επαγγελματική πραγματικότητα. Αρθρα της για την περαιτέρω ανάπτυξη των γυναικών εμφανίζονται σε διεθνή περιοδικά οικονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Ζει στην Αθήνα και έχει 2 παιδιά.